Les atencions presencials imprescindibles es realitzaran a la planta baixa de l’Ajuntament i a l’oficina de Benestar Social del carrer Sant Plàcid. Es recomana l’ús de l’administració electrònica i l’atenció telefònica. El comitè també ha acordat el tancament dels parcs municipals per evitar l’ús de les zones infantils.

  • Categoritzat com: Comunicació Seguretat ciutadana Policia Local Salut pública

L’Ajuntament de Cambrils limitarà les atencions directes a la ciutadania i les centralitzarà a tres espais: la planta baixa de l’Ajuntament (plaça Ajuntament, 4),  l’oficina de Benestar (carrer Sant Plàcid, 5) i l’Oficina Local d’Habitatge ubicada al Forn del Tallero (carrer Cardenal Vidal i Barraquer, 24).

Des d’aquests tres edificis només s’oferirà atencions relacionades amb assumptes urgents. L’Ajuntament recomana a tota la ciutadania utilitzar preferentment l’administració electrònica (https://seu.cambrils.cat) i la via telefònica 977794579.

Seguint les recomanacions del Departament de Salut de la Generalitat, el comitè de coordinació municipal també ha acordat el tancament dels parcs municipals, dels circuits d’exercicis i de les zones infantils perquè les instal·lacions com els gronxadors o els tobogans poden ser focus de transmissió.

El nou decret també insta a tancar el mercat ambulant i el servei de primera acollida de la plaça de la Vila, que s’afegeixen als equipaments clausurats ahir. A més, no s’autoritzaran permisos d’ocupació de via pública fins a nou avís i es cancel·laran els que s’han autoritzat fins el 27 de març.

D’altra banda, l’Ajuntament ha intensificat i reforçat les actuacions de neteja i prevenció a tots els autobusos i al transport adaptat, i ha recordat als establiments que han de complir amb les restriccions d’aforament.