És el tercer any que el Departament de Cultura atorga aquestes ajudes al desenvolupament dels estudis de dansa. El lliurament es va portar a terme divendres en el marc del Festival del Dia Internacional de la Dansa.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i el regidor de Cultura, Lluís Abella, van lliurar divendres les beques a 8 ballarines del Centre de Dansa Cambrils i  l’Estudi Giselle.

Aquest és el tercer any que el Departament de Cultura de l’Ajuntament atorga 8 beques entre els ballarins i ballarines de les escoles de dansa participants al festival amb l’objectiu de col·laborar en la seva formació artística.

Les ballarines becades del Centre de Dansa Cambrils van ser Sara Porro Fernández (clàssica), Mar Paredes Muras (contemporània), Maria Fernández (hip hop) i Judit González Robles (acrobàtica). A l’Estudi Giselle, les guanyadores van ser Mariona Cano Espada (clàssica), Paula Rubiño Grañena (contemporània), Gina Revelli Acosta (moder-jazz) i Nerea Alva Úbeda (flamenc).

El lliurament de les beques es va portar a terme divendres passat al Parc del Pinaret en el marc del Festival del Dia Internacional de la Dansa, que va consistir en diverses coreografies per part de les dues escoles i l’Associació Vital Esport de Cambrils i un ball final conjunt amb una coreografia dissenyada per Anna Guzman.

El Dia Internacional de la Dansa se celebra el 29 d¡abril en commemoració del naixement, l’any 1927, de Jean-Georges Noverre, ballarí considerat el creador del ballet modern. El cartell de Cambrils d’aquesta edició ha estat dissenyat amb una imatge cedida pel pintor David Callau.