S’han escampat més de 5.800 m3 de conglomerat per condicionar dotze trams de via que sumen més d’onze quilòmetres de longitud

  • Categoritzat com: Comunicació Obra Pública

El Departament d’Obra Pública de l’Ajuntament de Cambrils ha arranjat vuit camins amb la reutilització de materials procedents de les obres d’enderroc del pont de l’antiga carretera N340. Es tracta de dotze trams que estaven deteriorats pel pas de l’aigua, entre altres causes.

La terra i runa que es va extreure de les demolicions es va transportar a un terreny del Polígon Belianes, gràcies a un acord amb la propietat, on es va triturar i es va formar una barreja amb un 65% de terres, un 20% de formigó i un 15% d’aglomerat.

En total, s’han escampat i compactat 5.872 metres cúbics d’aquesta subbase per arranjar els dotze trams de camins, que sumats fan una longitud d’11,35 quilòmetres.

Els camins on s’ha reposat terra són: Mas de Sangenís, Mas d’en Bosc (2 trams), Barenys, Bassasses, Camí entre Basasses i carretera de Montbrió, Camí de Riudecanyes (tres trams), Camí dels Masos (2 trams) i Camí de Belianes.