L’obra comporta la demolició del paviment i l’arbrat que obstaculitzen la circulació de vehicles a l’alçada de la zona verda. L’actuació, que s’ha iniciat aquesta setmana, dona resposta a una demanda veïnal històrica.

  • Categoritzat com: Comunicació Medi Ambient i Serveis Generals Medi Ambient i Serveis Generals

El Departament de Serveis i Medi Ambient de l’Ajuntament de Cambrils ha iniciat les obres per ampliar el tram més estret de la calçada de l’avinguda Mas d’en Bosch, a l’alçada de la zona verda.

En aquest punt vial s’estrenyia a causa de l’arbrat de l’antic accés a la finca, situat al nord de la calçada, que dificultava la circulació. Això obligava als vehicles que circulaven en sentit a l’avinguda Vilafortuny a envair el carril contrari. L’actuació dona resposta a una demanda veïnal històrica per eliminar aquests obstacles i millorar la seguretat del trànsit.

Les obres comporten la demolició del paviment i l’arbrat, el sanejament del subsòl d’una part de la calçada malmesa per les arrels, la compactació i la pavimentació. Finalment, es pintaran les marques de senyalització horitzontal a la calçada.