Les obres han de ser inèdites i escrites en llengua catalana

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

L’Ajuntament de Cambrils, a través de la Regidoria de Cultura, ha convocat el Quart Premi de Poesia Vila de Cambrils amb la finalitat de promoure i donar suport a la llengua catalana escrita en vers. Aquest premi biennal és el més jove dels Premis Vila de Cambrils.

Les obres aspirants han de ser escrites en llengua catalana, originals i inèdites i no haver estat premiades en cap certamen ni publicades en cap mitjà imprès ni informàtic. La temàtica de les obres és lliure. L’extensió serà d’un màxim de dos fulls DIN A4 i d’un mínim de 14 versos.

La presentació d’obres es pot fer en suport paper a la recepció de l’Ajuntament o bé per correu electrònic premipoesia@cambrils.cat seguint el procediment que es detalla a les bases. Cada autor només podrà concursar-hi amb una sola obra i el guanyador o guanyadora de l’edició anterior no es podrà presentar a la d’enguany. El termini d’admissió d’obres s’acaba el 26 d’octubre.

Els autors de les dues obres guanyadores rebran un premi en metàl·lic. El primer de 350 euros i el segon de 150. A més, les poesies guardonades es publicaran la web de l’Ajuntament de Cambrils.

El jurat estarà format per cinc persones amb reconegut prestigi dins de l’àmbit de la cultura de parla catalana. El premi podrà quedar desert i el veredicte del jurat es farà públic el 28 de novembre en el marc del lliurament de Premis Vila de Cambrils.

Es poden consultar les bases a través del següent enllaç