L’Ajuntament de Cambrils ha arranjat diversos trams de la Rambla Regueral, deteriorada per les arrels dels pins, que havien aixecat el formigó. A més, el operaris han reconstruït el mur de pedra d’un dels parterres, que s’havia desprès i estava a punt de caure. Els treballs de reparació i manteniment s’han portat a terme aquest mes d’abril.

  • Categoritzat com: Comunicació Medi Ambient i Serveis Generals

Els operaris també han refet totalment el marge d’un dels parterres, que s’havia desprès

A més, han reparat el carrer que dóna accés al Molí de la Torre i han realitzat intervencions als passejos de Llevant i Ponent

L’Ajuntament de Cambrils ha arranjat diversos trams de la Rambla Regueral, deteriorada per les arrels dels pins, que havien aixecat el formigó. A més, el operaris han reconstruït el mur de pedra d’un dels parterres, que s’havia desprès i estava  a punt de caure. Els treballs de reparació i manteniment s’han portat a terme aquest mes d’abril.

D’altra banda, la brigada ha reparat el carrer que dóna accés al Molí de la Torre, entre la Riera de Riudoms i l’escola taller. Es tracta d’una pendent molt malmesa per l’aigua de pluja que baixa fins a la riera. Per això, han construït una llosa de formigó amb malla electrosoldada.

També s’han fet intervencions als passejos de Llevant i Ponent, on s’havien aixecat rajoles i el carril bici per les arrels dels pins. Concretament, s’ha treballat durant unes tres setmanes en el carril bici i diversos tram del passeig de Llevant, des de Vilafortuny fins a la Torre del Telègraf; i s’ha arranjat al passeig de Ponent, des del barranc de Gené fins a al Riera de Riudecanyes.