El 9 de febrer l’humorista prendrà possessió del càrrec a la Sala de Plens de l’Ajuntament acompanyat de diferents personatges cambrilencs. El recorregut de la rua de dissabte s’ha modificat per les obres del pont de la riera d’Alforja.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes Cultura i Festes
  • Serveis associats: Festes

L’actor Fermí Fernández serà el Rei Carnestoltes del Carnaval de Cambrils que convidarà a tota la ciutadania a gaudir de la disbauxa i la transgressió carnavalesca. L’actuació de l’humorista tarragoní, conegut per la seva participació a programes com Crackòvia i Polònia, serà la principal novetat del programa d’actes, organitzat per l’Associació Nit d’Artistes de Cambrils (NAC) i el Departament de Festes de l’Ajuntament de Cambrils.

Fermí Fernández prendrà possessió del càrrec el divendres 9 de febrer a les 19:30 hores a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Cambrils. L’espectacle repassarà l’actualitat local en clau satírica en el marc d’un particular Ple Municipal que també comptarà amb diversos personatges cambrilencs encarnats per membres de la NAC i la projecció de diversos vídeos.

Aquesta nova proposta de la NAC ja s’està promocionant amb aquest vídeo per les xarxes socials i suposa un canvi de format de l’arribada del Carnestoltes, que en els últims dos anys havia consistit en la celebració d’un Ple amb imitacions de l’alcaldessa i els regidors i regidores del consistori.

L'endemà dissabte 10 de febrer a les 18 hores se celebrarà la rua de carnaval amb un recorregut modificat per les obres del pont de la riera d’Alforja.

Enguany la rua començarà des de la plaça de l’Ajuntament, en comptes de sortir des del passeig Albert, i seguirà per l’avinguda Països Catalans, la plaça Creu de la Missió, la Rambla Jaume I, la rotonda club Nàutic, el carrer Consolat de Mar, el Passeig Miramar i el carrer Robert Gerhard per acabar al carrer Tramuntana (pàrquing de l’Ateneu Juvenil).

La festa continuarà a l’Ateneu Juvenil, on a les 21 hores hi haurà espectacle infantil i a les 23 hores el concert de carnaval amb Dj Xesco.

El diumenge dia 11 de febrer a les 12:30 hores a la plaça del Pòsit hi haurà el carnaval infantil. Les inscripcions començaran a les 12 hores i com sempre hi haurà premis per a les millors disfresses.

 

L’últim acte serà l’enterrament de la sardina, que es portarà a terme el dimarts 13 de febrer a la plaça de la Vila. A les 19:30 hores hi haurà la Vetlla del Rei Carnestoltes i a les 20 hores, l’Enterrament de la Sardina.

PROGRAMA CARNAVAL 2018

DIVENDRES, 9 de febrer. ARRIBADA DEL REI CARNESTOLTES
A les 19,30 h, Arribada del REI CARNESTOLTES a l’Ajuntament.
Seguidament, a la Sala de Plens, presa de possessió i Ple municipal.

DISSABTE, 10 de febrer. RUA DE CARNAVAL
A les 16-18 h, a la plaça de l’Ajuntament,  CONVOCATÒRIA de la Rua, vehicles i assistents.
A les 18 h., Inici de la RUA DE CARNAVAL.
Recorregut: plaça Ajuntament, avinguda Països Catalans, plaça Creu de la Missió, rambla Jaume I, rotonda club Nàutic, Consolat de Mar, Passeig Miramar, carrer Robert Gerhard, i acabament al carrer Tramuntana.
A les 21h,  a l’Ateneu Juvenil, ESPECTACLE INFANTIL
A partir de les 23 h, a l’Ateneu Juvenil, BALL de Carnaval amb DJ TXESCU

DIUMENGE, 11 de febrer. CARNAVAL INFANTIL
A les 12:30 h, a la plaça del Pòsit

DIMARTS, 13 de febrer. ENTERRAMENT DE LA SARDINA
A les 19,30  h, a la plaça de la Vila, Vetlla del Rei Carnestoltes.
A les 20 h, a la mateixa plaça, Enterrament de la Sardina.
Més informació: www.nitdartistes.cat i www.cambrils.cat/festes