És un detall pels protagonistes de l’Homenatge a la Vellesa que s’ha hagut de cancel·lar per la pandèmia. El record és una il·lustració creada per l’artista cambrilenca Nuri Mariné.

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia Cultura i Festes
  • Serveis associats: Festes

L’Associació d’Antics Alumnes de la Salle i el Departament de Festes de l’Ajuntament de Cambrils enviaran postals commemoratives a les més de 2.500 persones de més de 75 anys que viuen al municipi i que haurien estat convidades enguany a l’Homenatge a la Vellesa, que s’ha hagut de cancel·lar aquest 2020 a causa de la pandèmia. El record és una il·lustració de l’artista cambrilenca Nuri Mariné creada expressament per l’ocasió.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, també s’ha dirigit a tots els homenatjats i homenatjades a través d’un vídeo per agrair-los tot el que han aportat a la societat i a la ciutat al llarg de la seva trajectòria vital. L’alcaldessa lamenta que la cancel·lació d’aquesta trobada anual que serveix justament per donar les gràcies a aquesta generació pel que ha donat i ensenyat. Finalment, Mendoza s’acomiada desitjant que tothom estigui bé i que aviat es puguin saludar presencialment per les places i carrers del municipi.

L’Homenatge a la Vellesa està organitzat per l’Associació d’Antics Alumnes de la Salle amb el suport de l’Ajuntament i és un dels actes més tradicionals i emotius del programa de la Fira de Cambrils, que també s’ha hagut de suspendre. La primera edició d’aquesta festa dedicada a a les persones grans es va celebrar el 1958 i des de llavors ja s’ha portat a terme 62 edicions.