Els quatre grups de vent actuaran el 25 de maig a les 19.30 hores al Passeig Albert

  • Categoritzat com: Comunicació Educació
  • Serveis associats: Educació

Els quatre grups de vent de l’Escola Municipal de Música de Cambrils oferiran un concert solidari en benefici de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) demà dijous, 25 de maig, a les 19:30 hores,  al passeig Albert.

Els grups participants són Bufa Band (nivell inicial), dirigit per la professora Anna Amigó; Staccato (elemental) i Big Band (elemental i mitjà), dirigits per Carles Herruz, i Crescendo (mitjà), dirigit per Dídac Arcas.

L’acte compta amb la col·laboració de l’AMPA de l’Escola de Música, que oferirà un berenar solidari a un euro. A més, els assistents podran aprofitar per fer la compra anticipada de la gorra d’AFANOC amb l’entrada del Port Aventura per 20 euros.

Concert de fi de curs dels Cors

D’altra banda, el dimarts 30 de maig a les 18 hores els Cors Petits Cantors (nivell inicial), Kodaly (elemental), Vivace i Adagio (mitjà) oferiran un concert de fi de curs a la parròquia de Santa Maria. Els i les alumnes de l’Escola, dirigits per Reyes Gil i Maria del Mar González, mostraran als familiars els repertori treballat durant el curs acadèmic 2016-2017.  L’actuació comptarà amb la col·laboració de la Coral Infantil Verge del Camí, dirigida per Esperanza Miguel.