Els alumnes i professors oferiran un concert el dimecres 22 de novembre. L’associació de mares i pares oferirà un berenar pels assistents i diverses activitats.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Escola de Música Cultura

Els alumnes i els professor de l’Escola Municipal de Música de Cambrils (EMMC) oferiran un concert per celebrar Santa Cecília, la patrona dels músics, el proper dimecres, 22 de novembre, a les 17:30 hores.

Les formacions participants seran el Cor Petits Cantors (dirigit per Maria del Mar González Guillén), els grups de vent Bufa Band (Anna Amigó Huguet) i Stacatto (Carles Herruz Pàmies), alumnes de guitarra de la professora Maria José Bolart, alumnes de piano (peces a quatre mans), el grup de clarinets (Anna Amigó Huguet), el Combo Flok corda (Albert Carbonell Sugranyes) i l’Orquestra Kadenza (Enric Prats Borràs).

Després de les actuacions musicals, l’Associació de Mares i Pares de l’Escola oferirà un berenar als assistents i participants. A més, al llarg de la tarda es portaran a terme tres concursos: el concurs de Kahoot per jugar en família, el de dibuix “de Petits Músiccs a MIM3” pels menuts de l’EMMC, i el concurs de fotografia a Instagram amb el hashtag #santaceciliaemmc.