L'alumnat i el professorat oferiran actuacions musicals al pati del centre aquest dijous, 21 de novembre, a partir de les 17:30 hores. L’associació de mares i pares ha preparat un berenar pels assistents i diverses activitats. També hi haurà un concurs d’instruments fets amb material reciclat i una exposició del disseny del logo del 35è aniversari.

  • Categoritzat com: Comunicació Educació
  • Serveis associats: Educació Escola de Música

L’Escola Municipal de Música de Cambrils (EMMC) celebrarà aquest dijous 21 de novembre la diada de Santa Cecília (patrona dels músics) amb actuacions musicals de l’alumnat, una audició de música de cambra, un berenar, un concurs d’instruments i una exposició del disseny del logo del 35è aniversari del centre. L’EMMC  convida a totes les persones participants a penjar fotografies a l’Instagram amb l’etiqueta #ceciliaemmc2019.

La festa començarà a les 17:30 hores amb una rebuda per part del grup de vent Staccato. Tot seguit, una animada xaranga conduirà al públic cap al pati de l’escola, on podran gaudir d’actuacions musicals a diferents punts. Per acabar la festa, hi haurà una audició de música de cambra.

A més, enguany s’ha convocat un concurs d’instruments musicals fets amb material reciclat de casa per conscienciar sobre les conseqüències del canvi climàtic. El concurs, adreçat a tot l’alumnat de P3 fins a 6è de primària, es divideix en quatre categories de premis segons l’edat dels infants i els instruments estaran exposats durant uns dies.

D’altra banda, aquest curs l’EMMC celebra el seu 35è aniversari i per aquest motiu s’ha organitzat un concurs del disseny d’un logotip especial que s’utilitzarà per tots els actes de la celebració. El mateix dijous es podrà visitar l’exposició que recull les propostes dissenyades per alumnes a partir d’ESO.

Durant la tarda també es podrà veure un recull de fotografies d’aquests 35 anys de l’escola i l’AMPA oferirà un berenar a les persones assistents. Tot just abans del berenar, es lliuraran els premis als guanyadors i guanyadores del concurs d’instruments i el concurs del logo.