L’acte de presentació es portarà a terme el dijous 25 de novembre (19h) a la Sala d'Actes del Casal de la Gent Gran (avinguda de La Salle, 13)

  • Categoritzat com: Comunicació Educació
  • Serveis associats: Educació

L’Escola d’Adults Rosa dels Vents de Cambrils presentarà el programa d’actes per celebrar el seu 40è aniversari el proper dijous 25 de novembre a les 19 hores a la Sala d’Actes del Casal de la Gent Gran (avinguda Joan Baptista de la Salle, 13). L’acte és obert al públic amb aforament limitat.

La presentació anirà a càrrec de l’alcalde de Cambrils, Oliver Klein; la regidora d’Educació, Ingrid Duch; la directora de l’Escola d’Adults, Lídia Utset; la cap del Departament d’Educació, Hortènsia Grau; el director dels Serveis Territorials d’Educació de la Generalitat, Joan Manel Audí; la coordinadora, Francesca Jaumà, i la inspectora Olga Fernández. En l’acte també tindran protagonisme algunes persones adultes que van estudiar diversos anys a l’Escola durant la primera etapa del centre.

L’Escola d’Adults Rosa dels Vents va ser una de les primeres de les comarques tarragonines i destaca per la seva àmplia oferta formativa. Es tracta d’un centre municipal que ofereix a les persones majors de 18 anys una formació reglada i avalada pel Departament d’Educació de la Generalitat, amb l’objectiu que puguin que puguin tornar-se a inserir en el món educatiu o per iniciar-se en l’aprenentatge de llengües i noves tecnologies.

A l’Escola d’Adults s’hi imparteixen set formacions en diferents nivells estructurades en tres grans blocs: Ensenyaments Bàsics, Educació per adquirir competències transprofessionals i Educació General i accés al sistema educatiu. Entre els cursos, hi ha el cicle de formació instrumental, el Graduat en educció secundària, l’ensenyament de llengües castellana i anglesa o la formació de Competic.