Els nous horaris i recorreguts entren en funcionament demà dissabte i fins el proper 10 de setembre

  • Categoritzat com: Comunicació Transport i Mobilitat (Aparcam)
  • Serveis associats: Aparcaments i Mobilitat de Cambrils

El servei d’estiu de transport públic urbà de Cambrils entra en funcionament demà dissabte i fins el proper 10 de setembre, donant continuïtat als horaris i recorreguts de la temporada anterior.

Les línies de bus urbà L1 i L2 oferiran servei de dilluns a dissabte, connectant el nucli antic amb el port, i el centre amb els barris de Llevant i Ponent. La L1 iniciarà el seu recorregut habitual des de les 7:10 del matí fins a les 20:52 del vespre. La L2 variarà parcialment el seu recorregut per tal d’adaptar-se a la demanda d’aquest període, donant servei des de les 7:35 del matí fins a les 20:27 del vespre. El servei realitzarà tres pauses fixes diàries.

La modificació dels horaris i recorreguts es posa en marxa des de la Regidoria de Mobilitat amb la voluntat de promocionar el transport públic per afavorir els desplaçament dels veïns i veïnes del municipi, per guanyar en temps i comoditats.

En els darrers quatre anys s’han duplicat el nombre de viatgers del bus urbà durant el període estival. La temporada anterior va ser la que va presentar major demanda.

Els horaris es distribuiran en els punts habituals: Ajuntament i equipaments municipals, Patronat de Turisme, parades urbanes i als mateixos autobusos. Els nous horaris i recorreguts també es poden descarregar des del web www.aparcam.cat.

Targeta T-BUS per als residents

La targeta de Cambrils T-BUS per a residents permet fer tants viatges com es vulgui amb els autobusos urbans fins a finals d’any. Es pot obtenir a l’Ajuntament a l’OAC i té un cost de 10 euros anuals.