Els nous horaris i recorreguts entraran en funcionament el dissabte 3 de setembre. S’ha incorporat un nou viatge a la Línia de Ponent i s’ha recuperat la parada del Port.

  • Categoritzat com: Comunicació Transport i Mobilitat (Aparcam)
  • Serveis associats: Aparcaments i Mobilitat de Cambrils

El bus urbà de Cambrils inicia els horaris de la temporada d’hivern demà dissabte 3 de setembre. El servei compta amb tres línies que possibiliten l’enllaç des dels barris als punts més generadors de mobilitat: L1 - Llevant (que circula del centre cap els barris de Molí de la Torre, Vilafortuny, fins a Mas de Clariana), la L2 - Ponent (del centre de la població cap a Nou Cambrils, la Llosa, la Dorada i fins a Cambrils Mediterrani) i la L3 - Estació (del port al centre i fins a la nova estació de tren / zona esportiva).

Els nous horaris es poden descarregar des del web: www.aparcam.cat i també es difonen als mateixos des dels mateixos autobusos i als punts habituals: Ajuntament i equipaments municipals, Patronat de Turisme i parades urbanes. A més, les persones usuàries residents que disposen de la targeta T-BUS han rebut la informació per correu electrònic.

Com a novetat, aquesta temporada s’ha afegit un viatge a la Línia de Ponent a petició de les persones usuàries que sortirà a les 11:20 hores de la Creu de la Missió. Una altra variació dels servei és la recuperació de la parada del Port (que s’havia modificat per les obres de la Rambla), i que tindrà les mateixes expedicions que l’hivern anterior.

A més, aquest setembre comença una prova pilot de servei a la demanda per a les persones usuàries de la primera expedició del matí que s'inicia a les 6:06 hores fins a les 6:26 hores. Per sol·licitar-la cal ompli aquet formulari abans de les 11 hores del matí del dia laborable anterior al servei. Així doncs, si cal reservar el servei pel cap de setmana caldrà enviar la petició abans de les 11 del matí del divendres anterior laborable.

Les persones residents a Cambrils poden obtenir la targeta de Cambrils T-BUS a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) per només 10 euros per les despeses de gestió. Aquesta targeta permet fer tants viatges com es vulgui amb els autobusos urbans fins a finals d’any.

Més informació a Aparcam: 977364087 / bus@aparcam.cat.