Els nous horaris i recorreguts seran vàlids entre el 22 de juny i el 10 de setembre

  • Categoritzat com: Comunicació Transport i Mobilitat (Aparcam)
  • Serveis associats: Aparcaments i Mobilitat de Cambrils

El servei d’estiu de transport públic urbà de Cambrils entrarà en funcionament aquest dissabte, 22 de juny, i fins el proper 10 de setembre, donant continuïtat als horaris i recorreguts de la temporada anterior.

Les línies de bus urbà L1 i L2 oferiran servei de dilluns a dissabte, connectant el nucli antic amb el port, i el centre amb els barris de Llevant i Ponent. La L1 iniciarà el seu recorregut des de les 7:10h fins a les 20:52h del vespre. La L2 variarà parcialment el seu recorregut, per tal d’adaptar-se a la demanda d’aquest període, donant servei des de les 7:35h fins a les 20:27h del vespre. El servei realitzarà tres pauses fixes diàries.

Any rere any, més viatgers han optat pel desplaçament amb aquest mode de transport. Al llarg dels anys, ha anat augmentant l’ús del servei de bus urbà en temporada estival. La gràfica següent mostra el creixement de viatgers durant aquest període.

Els horaris i recorreguts es poden descarregar des del web: www.aparcam.cat. També es podran demanar els horaris en els punts habituals: Ajuntament i equipaments municipals, Patronat de Turisme, parades urbanes i als mateixos autobusos.

 

Targeta T-BUS per als residents

La targeta de Cambrils T-BUS per a residents permet fer tants viatges com es vulgui amb els autobusos urbans fins a finals d’any. Es pot obtenir a l’Oficina d’Atenció o la Ciutadania (OAC) de l’Ajuntament i té un cost de 10 euros anuals.