L’objectiu de la crida és recollir documents que il·lustrin la solidaritat de persones i col·lectius per fer front a la pandèmia a Cambrils

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura Arxiu

L’Arxiu Municipal de Cambrils ha demanat la col·laboració de la ciutadania per documentar l’allau de solidaritat entre persones que està generant la situació excepcional que vivim aquests dies en conseqüència de la pandèmia del Covid-19.

L’objectiu de la crida és recollir documents que siguin testimoni d’aquesta solidaritat de persones individuals o col·lectius que d’una manera desinteressada treballen i/o col·laboren per fer front a la pandèmia de de Cambrils.

Es poden enviar tota mena de documents que il·lustrin la tasca d’aquestes persones, des de fotografies, vídeos o documents textuals que expliquin l’experiència en primera o tercera persona, fins a dibuixos de nens i nenes que lluiten contra la pandèmia des de casa, imatges de carrers buits, de persones cosint mascaretes o de com s'organitzen les xarxes ciutadanes d'ajuda a necessitats, passant per vídeos dels reconeixement als sanitaris i cossos de seguretat que cada dia es realitzen a les vuit del vespre.

Els arxius digitals es poden enviar al correu arxiu@cambrils.org o a través de les xarxes socials Facebook i Twitter i Instagram amb l’etiqueta #arxiucambrils. També es pot fer servir el servei wetransfer per aquells enregistraments de vídeo o àudio que ocupin molt d'espai. Davant de qualsevol qüestió, no dubteu en contactar amb l'arxiu municipal mitjançant el correu arxiu@cambrils.org.