L’objectiu del projecte és posar en pràctica els coneixements i competències de les tres especialitats que s’imparteixen al municipi. L’activitat es portarà a terme els dies 23 i 24 de febrer a l’Ateneu Juvenil (Horta de Santa Maria, 14).

  • Categoritzat com: Comunicació Educació
  • Serveis associats: Educació

L’alumnat del PTT de Cambrils ha organitzat com a projecte integrat les Primeres Jornades Professionalitzadores PFI PTT que es duran a terme a l’edifici de l’Ateneu de Cambrils els dies 23 i 24 de febrer. Les jornades es realitzaran amb la col·laboració del Departament d’Educació i Polítiques Actives d’Ocupació de l’Ajuntament de Cambrils, el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i  l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils.

Aquest esdeveniment és un projecte que els i les alumnes han treballat amb el professorat de les tres especialitats de PFI-PTT que s’imparteixen a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils: Auxiliar de cuina i restauració, Auxiliar de Vendes, oficina i atenció al públic i Auxiliar de vivers i jardins, i suposa la culminació del treball realitzat durant tot el curs, en el marc del Projecte Integrat. L’Objectiu és que l’alumnat posi en pràctica els coneixements, destreses i competències professionals que han estat treballant des de l’inici de curs.

Les jornades compten amb la col·laboració de diferents professionals de renom que, a través de ponències i tallers, aproparan la seva experiència a l’alumnat. L’esdeveniment es desenvoluparà amb mesures extraordinàries de prevenció de la Covid-19.

Les jornades s’iniciaran el 23 de febrer a les 9:45h hores amb l’acte obertura, a càrrec de la cap del Departament d’Educació i Polítiques Actives d’Ocupació, Hortènsia Grau. El primer dia es presentaran les ponències adreçades als alumnes de Cuina i de Jardineria, mentre que la jornada del dijous 24 està pensada per l’alumnat de Vendes i atenció al públic. Finalment, a les 12:15 hores se celebrarà l’acte de cloenda amb la participació de la regidora d’Igualtat, Educació i Polítiques Actives d’Ocupació de l’Ajuntament, Ingrid Duch; el director territorial d’Educació de la Generalitat a Tarragona, Joan Manel Audí; el subdirector general de Programes i Projectes, José Andrés Villena, i el director de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils, Jorge Gómez.

PROGRAMA

DIMECRES, 23 DE FEBRER (Cuina i Jardineria)

9:45h. Obertura de les jornades

“50 anys del Pòsit: passat, present i futur” a càrrec del Sr. Antonio José Garcia, Samaniego. Responsable de l’ Empresa S.L Pòsit

“El cafè d'especialitat” a càrrec del Sr Javier La torre Cocteler i especialista en cafès de l’empresa Ciano

“Taller de Kokedama” a càrrec de la Sra. Sra.Montse Coll de l’empresa Plantàrium

DIJOUS, 24 DE FEBRER (Vendes i atenció al públic)

“Fes de la teva idea de negoci una realitat amb NO-CODE” a càrrec del Sr. Francesc Box Co-Founder & CTO NOCODEMY

“La teva marca parla del teu negoci- Dissenyar marques líquides” a càrrec del Sr. Sergio Cabezas, responsable de l’empresa: Amor de marca.

12:15h. Acte de cloenda