L’alcalde, Oliver Klein, ha saludat als nens i nenes a l’entrada de la casa consistorial. El centre educatiu està duent a terme un projecte sobre el cicle festiu del municipi.

  • Categoritzat com: Comunicació Educació
  • Serveis associats: Educació

Els tres grups de P4 del Col·legi Vidal i Barraquer han visitat avui l’Ajuntament de Cambrils i la biblioteca municipal Josep Salceda i Castells, i el proper divendres ho faran els tres grups de P5.

Durant la visita a l’Ajuntament els nens i nenes han pogut parlar amb l’alcalde, Oliver Klein, i veure de ben a prop els gegants Pere i Camí, que estan exposats al vestíbul de la casa consistorial. A més, cada classe s’ha emportat un exemplar del llibre Cambrils Festiu per poder-lo treballar a l’aula.

Aquestes visites s’emmarquen en un projecte que està duent a terme l’escola sobre el calendari festiu del municipi. Amb aquest mateix objectiu, properament el col·legi té previst rebre diferents entitats festives, com ara els bastoners, els timbalers Nyanyos o la colla gegantera Tota l’Endenga amb els Nanos i la Farnaqueta.