Les persones participants han adquirit competències professionals i han descobert una realitat social

  • Categoritzat com: Comunicació Educació
  • Serveis associats: Educació

Els i les alumnes d’Auxiliar d’Hoteleria: cuina i serveis de restauració del Pla de Transició al Treball de Cambrils han realitzat un total de 60 hores de formació pràctica al menjador social de Càritas de Reus. Les pràctiques es corresponen als Mòduls Professionals de Tècniques elementals de servei i Processos Bàsics de Preparació d’aliments i begudes senzilles i menjars ràpids.

Les pràctiques han estat una gran experiència per l’alumnat, que ha desenvolupat competències professionals d’elaboració i tècniques culinàries i al mateix temps ha realitzat un servei directe a les persones usuàries del menjador social de la ciutat de Reus. Així doncs, a més de les competències professionals adquirides, aquesta formació pràctica ha permès a l’alumnat prendre consciència de la realitat social que pateixen les persones que acudeixen al menjador social.

La realització de les pràctiques ha estat possible gràcies al conveni de col·laboració que ha fet per quart any el Pla de Transició al Treball de Cambrils amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat, l’Ajuntament de Cambrils i Càritas Diocesana de Reus.