Els 17 joves van arribar el 10 de maig i s’estaran una setmana a Cambrils, allotjats en famílies d’estudiants de 3r d’ESO

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia Educació
  • Serveis associats: Educació

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, ha rebut avui un grup de 17 alumnes de l’institut francès LeMartine de la població de Belley que estan fent un intercanvi amb el col·legi Cardenal Vidal i Barraquer de Cambrils. Els joves han visitat l’Ajuntament acompanyats dels 17 estudiants catalans que han fet l’intercanvi i de les seves professores. També hi ha participat la directora del Vidal i Barraquer, Pilar Bas; la cap d’estudis i la professora de francès.

Els alumnes francesos van arribar dimecres passat, 10 de maig, i s’hi estaran fins el proper 17 de maig, allotjats a casa dels estudiants catalans. A més de descobrir Cambrils, els nois i noies de LeMartine ja han visitat Barcelona i la Tarragona Romana, i aquest vespre assistiran a l’assaig dels Xiquets de Cambrils. En els propers dies faran un ruta en caiac per l’Ebre des de Miravet, coneixeran el modernisme de Reus i s’endinsaran en la història de La Llosa.

L’objectiu de l’intercanvi és aprofundir en el coneixement d’una altra llengua i cultura. Els alumnes del Vidal i Barraquer van començar a estudiar francès com a segona llengua estrangera a 2n d’ESO i abans de Setmana Santa van viatjar a Belley per fer l’intercanvi amb els francesos que ara visiten Cambrils.