Camí Mendoza, acompanyada per la regidora de Benestar Social, l’ha visitat a la residència per portar-li un ram de flors i compartir una estona amb ell

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i la regidora de Benestar Social, Hélène Arcelin, han visitat a Atenodoro Gaisan Garcia per felicitar-lo pel seu centenari, portar-li un ram de flors en nom de l’Ajuntament i compartir una estona amb ell, la seva família i altres persones residents a la residència STS Cambrils.

L’alcaldessa també li ha lliurat la Medalla Centenària de la Generalitat gravada amb el seu nom i l’any de naixement i li han llegit una carta de part del conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani.

Atenodoro Gaisan Garcia va néixer el 18 d'octubre de 1919 a Cubillas de Cerrato (Palència). Als 18 anys va anar a la Guerra. Posteriorment, es va incorporar a l’acadèmia militar, va començar a treballar de Policia Nacional i el van traslladar a Madrid. Allí va conèixer a la seva dona i va tenir dos fills.

Per la seva feina, va viure a diverses ciutats i quan es va jubilar va tornar al seu poble natal, on va residir fins que va morir la seva esposa. Actualment és avi de 5 néts i besavi de 4. En breu, naixerà la seva cinquena besnéta.