L’esdeveniment s’ha celebrat avui a Vila-seca amb la participació de les entitats adherides en aquesta xarxa

  • Categoritzat com: Comunicació Educació
  • Serveis associats: Educació

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, ha reafirmat el seu compromís amb les polítiques de desenvolupament local i el treball en xarxa en el marc de la Jornada de  Cessetània “Noves Oportunitats per al Camp de Tarragona”, que s’ha portat a terme avui a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca.

L’alcalde ha destacat que la implicació en la concertació territorial al Camp de Tarragona és clau per generar noves oportunitats d’ocupació i de desenvolupament econòmic. En aquest sentit, Klein ha afirmat que les potencialitats de Cambrils en els sectors turístics, comercials i de l’economia blava han de sumar esforços i sinergies amb els altres sectors per potenciar i dinamitzar economia.

La jornada, adreçada a professionals i entitats del territori, ha posat especial èmfasi en les oportunitats de finançament europeu, i s’hi han exposat quatre experiències de desenvolupament de territori implementades a Catalunya.

L’objectiu de Cessetània és desplegar planificacions estratègiques, a partir del treball en xarxa i la cooperació entre agents socioeconòmics públics i privats, per promoure l’ocupació i el desenvolupament local efectiu al Camp de Tarragona. Cambrils es va integrar en aquesta xarxa de desenvolupament local de Tarragona el 2018 i actualment forma part del grup motor tècnic.