Es podran utilitzar com aparcament dissuasori i acollir tot tipus d’activitats i usos

  • Categoritzat com: Comunicació Urbanisme

L’Ajuntament de Cambrils ha arribat a un acord amb la propietat dels terrenys del Sector 4 d’Antigons perquè els cedeixi de forma gratuïta mentre no es desenvolupi la urbanització de l’espai. El conveni permetrà utilitzar aquest solar de 3,6 hectàrees com a aparcament dissuasori gratuït i per acollir tot tipus d’activitats i usos d’interès pel municipi.

L’adequació d’aquest terrenys situats al nord del carrer Via Augusta (conegut com el camí de la Creu) fins a la Avinguda Nova Augusta significarà poder disposar d’una zona d’ús polivalent per donar compliment a diferents necessitats del municipi.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, ha afirmat que l’actuació forma part de la millora d’una de les entrades a Cambrils, que està vivint una transformació derivada de la construcció del nou pont de l’Avinguda Nova Augusta (antiga carretera N-340) i l’adequació de l’entorn.

El regidor d’Urbanisme, Joan M. Artigau, ha explicat que en breu el consistori procedirà a la neteja del solar i l’adequació dels terrenys per facilitar els accessos a la parcel·la. Una vegada finalitzats els treballs, probablement abans de final de mes, el nou aparcament gratuït s’obrirà a la ciutadania.