El lliurament de guardons es va portar a terme ahir en el marc del Tarragona Smart Fòrum 2019

  • Categoritzat com: Comunicació Govern Obert

L’Ajuntament de Cambrils va rebre ahir un reconeixement de la Fundació Tarragona Smart Mediterranian pel Projecte Cambrils ciutat de la ciència i la innovació. La responsable tècnica informàtica municipal, Maria Bayà, va recollir el guardó, durant el Tarragona Smart Fòrum 2019 que es va celebrar ahir a Casa Joan Miret de Tarragona.

El projecte Cambrils ciutat ciència i innovació situa a Cambrils en el paradigma de "Ciutat intel·ligent", per tal d'esdevenir una ciutat dinàmica, oberta, i connectada al món, referent en cultura i amb un ecosistema econòmic innovador, mantenint l'esperit de vila marinera ideal per viure, treballar i gaudir tot l'any.

El projecte basa la transformació de Cambrils en 14 programes i un pla d'actuació amb 173 accions, el 51% de les quals són propostes directes de la ciutadania. El pla estableix un full de ruta a curt, mig i llarg termini per avançar en el paradigma de smart city i la metodologia per desenvolupar i mantenir l'ecosistema d'innovació en vers aquests quatre eixos clau: persones: benestar social & qualitat de vida; sostenibilitat mediambiental i resiliència; dinamització i creixement econòmic, i bon govern: transparent i eficient.

En el mateix acte, amb l’assistència d’una setantena de persones, la fundació van lliurar 16 guardons més per reconèixer l’empenta que professionals del sector públic i privat tenen en el territori d’influència ajudant a que en aquesta zona del Mediterrani s’assumeixi l’arribada del futur per millorar la vida de les persones. Posteriorment el  CEO & Founder Magnore e-Health & e-Learning Services, Juan Domingo, va pronunciar la conferència “Connectivitat i aprenentatge, claus de l’èxit social i empresarial”.