El web del municipi ha aconseguit la millor puntuació de la comarca, amb un 96,15 % dels indicadors positius

  • Categoritzat com: Comunicació Govern Obert

L’Ajuntament de Cambrils ha aconseguit renovar el Segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local per cinquè  any consecutiu. El web del municipi ha assolit la puntuació més alta del Baix Camp, amb el 96,15% dels indicadors positius. Així doncs, el web de Cambrils ha validat 50 dels 52 indicadors avaluats en base a la Llei de Transparència. El mapa d’aquesta sisena edició del segell, corresponent al 2018, es pot consultar en aquest enllaç.

El regidor de Transparència i Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Cambrils, Eduard Pellicer, va recollir ahir a la tarda el guardó en un acte celebrat al Saló d’actes del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona, presidit per la rectora de la UAB, Margarida Arboix.

El segell és una certificació atorgada pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) als webs municipals que publiquen una informació que facilita que qualsevol ciutadana o ciutadà tingui coneixement sobre qui són els representants polítics del seu municipi, com gestionen els recursos col·lectius i quines formes de participació posen al seu abast.