L’activitat, recomanada a partir de 9 anys, es portarà a terme demà 14 de novembre (18h) al Centre Cultural, en el marc de la Setmana de la Ciència

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes

Les doctores White i Black discrepen sobre si la taula periòdica és el millor sistema d’ordenació. Demà dijous 14 de novembre a les 18 hores vindran a la sala d’actes del Centre Cultural de Cambrils per desvetllar alguns dels secrets que s’amaguen darrera dels àtoms i els seus compostos.

L’espectacle científic, recomanat per nens i nenes a partir de 9 anys, està organitzat per l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils, amb el suport del Campus Extens de la Universitat Rovira i Virgili a Cambrils i el Museu d’Història de Cambrils.

L’activitat s’emmarca en la 24a Setmana de la Ciència, que se celebra a tot Catalunya entre el 8 i el 17 de novembre amb l’objectiu d’apropar la ciència i la tecnologia a la ciutadania. La temàtica dels elements químics i la importància que tenen dins la nostra vida s’ha escollit perquè l’any 2019 és l’Any Internacional de la Taula Periòdica. Per sumar-se a la commemoració, el passat 9 d’octubre la biblioteca ja va organitzar el taller “Màgia o Química?”.

Durant la Setmana de la Ciència se celebraran nombroses activitats de divulgació científica arreu, com jornades de portes obertes, exposicions, xerrades, jocs o tallers científics, entre altres, coordinades des de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació.