L'activitat s'adreça a l'alumnat de segon de primària i es desenvolupa en horari lectiu a la piscina municipal

  • Categoritzat com: Comunicació Educació
  • Serveis associats: Educació Cambrils Esport

Els Departaments Educació i d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils, a petició de les escoles del municipi, han posat en marxa aquest gener el programa "Cap nen sense saber nedar" adreçat a l'alumnat de segon de primària de les sis escoles públiques de Cambrils.

L'activitat, finançada íntegrament per l'Ajuntament, es desenvolupa en horari lectiu a la piscina municipal. Així doncs, tot l'alumnat de segon podrà anar a la piscina un dia a la setmana al llarg d’un trimestre i adquirirà els coneixements bàsics per gaudir de l'aigua amb seguretat.

Les regidores d’Educació, Ingrid Duch, i Esports, Natàlia Pleguezuelos, han explicat que el nou programa municipal ha tingut molt bona acollida entre mestres, famílies i infants i tindrà continuïtat en els propers cursos, de manera que cada alumne de segon de primària de les escoles de Cambrils pugui tenir l’experiència d’aprendre a nedar a la piscina municipal.

Aquest segon trimestre del curs han començat les escoles La Bòbila, Mas Clariana i l’IE Joan Ardèvol i el tercer trimestre serà el torn de l’escoles Guillem Fortuny, Marinada (dilluns i dimecres) i Cambrils (dijous). El programa també cobreix el transport amb trenet dels dos centres més allunyats de la piscina: Guillem Fortuny i Mas Clariana.