El departament d’Esports ha programat 10 sessions d’activitat física i una xerrada el dia 26 d’abril de 9 a 21 hores. Les aportacions serviran perquè l’organització pugui continuar ajudant en la situació actual de confinament a causa del coronavirus.

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Cambrils Esport

El Departament d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils ha organitzat una jornada de 12 hores d’activitat física solidària amb l’objectiu de recaptar fons pel Pla Creu Roja RESPON enfront a la COVID-19 per oferir ajuda a les persones en situació de major vulnerabilitat.

Les activitats es portaran a terme el diumenge 26 d’abril, de 9 a 21 hores, des del canal de Yotube https://www.youtube.com/cambrilsesport. Els monitors i monitores del pavelló municipal oferiran 10 sessions d’activitat física i una xerrada que les persones interessades podran seguir en directe des de casa.

Les aportacions es poden fer al número de compte de Creu Roja amb seu a Cambrils ES81 2085 9512 29 0300089847 amb el concepte Respon Creu Roja Covid-19. Els fons recaptats serviran per poder continuar duent a terme accions dirigides a la població en general i accions especifiques dirigides a col·lectius en situació d'especial vulnerabilitat, com poden ser les persones grans en les circumstàncies excepcionals de confinament.

Algunes d’aquestes accions són la distribució d'aliments i de medicaments, l’atenció a persones sense sostre, els acompanyaments personalitzats, les trucades d'informació, seguiment i d'escolta activa a persones amb soledat no volguda, i la difusió de recomanacions i consells sanitaris i higiènics.

D’altra banda, el Departament d’Esports continua oferint diferents propostes, activitats i consells a través del seu canal de youtube i xarxes socials per a un confinament actiu i més saludable pel conjunt de la ciutadania, després d’haver hagut de tancar les instal·lacions i anul·lar tots els esdeveniments esportius previstos.