El nou servei municipal “Emprèn online” busca millorar la competitivitat d’empreses i persones emprenedores. El web d’accés gratuït conté una vintena de cursos i s’actualitzarà i ampliarà segons les necessitats que sorgeixin.

  • Categoritzat com: Comunicació Promoció Econòmica

L’Ajuntament de Cambrils ha posat en marxa la plataforma formativa “Emprèn online” per a la millora de competències en tecnologia i estratègies digitals per a empreses i persones emprenedores. L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; la regidora de Promoció Econòmica, Ana López, i el gerent de l’empresa Local Prom, Enric Sullà, ha presentat avui aquest nou servei.

“Emprèn online” és una nova línia de treball del servei municipal de suport al teixit empresarial i a les persones emprenedores Cambrils Emprèn. D’aquesta manera, el Departament de Promoció Econòmica amplia el catàleg de serveis tenint en compte la demanda dels seus usuaris i apostant per l’optimització de recursos gràcies a les avantatges de la tecnologia.

L’accés a “Emprèn online” és gratuït i s’hi trobaran les eines tecnològiques imprescindibles i moltes estratègies digitals que permetran guanyar en competitivitat empreses i emprenedors.

Amb la implementació d’aquesta plataforma online, Cambrils Emprèn posa a disposició d’empreses i emprenedors del municipi les eines i les estratègies que utilitzen els seus grans competidors.

L’alcaldessa i la regidora han explicat que la tecnologia, internet, i les xarxes socials, impliquen grans reptes, i alhora grans oportunitats. Les franquícies, les grans cadenes i les grans marques competidores de les empreses i del comerç de proximitat, disposen de grans departaments i de professionals experts en aquests àmbits.

En aquest sentit, si les empreses i emprenedors són capaços d'afrontar aquests reptes i oportunitats, si apliquen les estratègies i utilitzen les eines que ofereix a Emprèn Online, estaran en una millor disposició per garantir el seu futur, un futur més competitiu, amb millors resultats, i plenament integrats amb els nous hàbits de consum dels seus potencials clients.

Continguts de la plataforma

El portal oferirà recursos per obtenir més ingressos venent a internet, atraure clients als negocis des de Facebook, dissenyar una pàgina web o guanyar visibilitat a internet, entre d’altres.

Actualment hi ha disponibles 21 formacions però anirà creixent. L’aposta de Cambrils Emprèn passa per incrementar les formacions que existeixen i alhora mantenir actualitzats tots els cursos que ja inclou la plataforma. Serà necessària la implicació de les associacions empresarials per donar resposta a les necessitats que vagin sorgint, i per oferir una formació personalitzada, adreçada a resoldre els problemes reals amb els quals es van trobant.

La plataforma online permet que els recursos estiguin disponibles 24 hores durant els 365 dies de l’any i per tant que les empreses puguin aprofitar en el moment que els vagi millor, des de la comoditat de casa o des dels seus negocis.

L’accés a Emprèn Online es pot fer des d’avui mateix des del web municipal a: https://emprenonline.cambrils.cat

Cambrils Emprèn

El servei Cambrils Emprèn és un servei municipal molt consolidat de suport a les persones emprenedores i al teixit empresarial. Durant la seva trajectòria, Cambrils Emprèn ha anat consolidant línies de treball:

1. Primer acompanyament a través de les sessions d’informació i orientació sobre tràmits i serveis;

2. Assessorament individualitzat en la idea del negoci, elaboració del pla d’empresa, i la viabilitat del projecte empresarial.

3. Accions de formació en gestió empresarial amb contingut molt pràctic.

4. Consolidació: suport i acompanyament a les empreses en els primers anys de vida.

5. Cooperativisme i Economia social: assessorament en la creació de societats cooperatives.