L’activitat dirigida a nois i noies de 18 a 23 anys es realitzarà tots el dimecres de 17.30 a 20.30 hores des del 5 d’octubre fins el 14 de juny. El Departament de Joventut porta a terme aquest projecte anual gratuït des del curs 2015-2016.

  • Categoritzat com: Comunicació Joventut

El Departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils ha obert les inscripcions d’una nova edició del projecte d’educació emocional L’Akadèmia. Es tracta d’un taller anual que s’ofereix gratuïtament a joves d’entre 18 a 23 anys per treballar la salut emocional.

L’activitat es realitzarà tots el dimecres de 17.30 a 20.30 hores des del 5 d’octubre fins al 14 de juny. Les inscripcions es poden fer a través del web  https://www.joventutcambrils.cat/ca/blog/akademia o de manera presencial a l’Ateneu Juvenil (av Horta de Santa Maria, 14).

La regidora de Joventut, Natàlia Pleguezuelos, ha destacat la importància de seguir treballant en l’àmbit de la salut i les persones joves, tant necessari en aquests temps, i acompanyar el jovent en el seu autoconeixement i creixement personal.

L’Akadèmia, que forma part del programa de salut per a joves que integra el Pla Municipal de Joventut de Cambrils, és un projecte educatiu sense ànim de lucre, que neix amb la finalitat d’acompanyar a joves per descobrir qui són veritablement, quin és el seu lloc en el món i quina direcció volen donar a les seves vides.

La finalitat és descobrir el seu talent natural i potencial per tal de posar-lo al servei de la societat. Per aconseguir-ho, les sessions es plantejaran a través de les dinàmiques i classes teòriques, amb una actitud lúdica i un procés pedagògic fet amb molta cura per abordar, entre d’altres qüestions, quines són aquelles creences limitadores que els impedeixen assolir els èxits. Es tracta d’una exploració d’un mateix per saber què es vol fer a la vida i com es vol fer.

L’activitat s’adreça a persones joves curioses, rebels i inconformistes, amb ganes de començar un camí cap a l’autoconeixement i desenvolupament personal per viure feliços.

Aquest projecte està format per nou professionals: terapeutes, psicòlegs, professora de ioga, coach empresarial, i coach nutricional. Tots aquestes persones col·laboren en el projecte de forma altruista, posant al servei del jovent tots els seus coneixements per tal d’acompanyar als i les joves en el seu creixement personal.