Les places de pagament estan situades al límit amb el terme municipal de Cambrils, en una àrea amb poca concentració comercial i d’habitatges. El consistori cambrilenc assegura que la regulació de l’estacionament no respon a una demanda de rotació.

  • Categoritzat com: Comunicació Medi Ambient i Serveis Generals Transport i Mobilitat (Aparcam)
  • Serveis associats: Aparcaments i Mobilitat de Cambrils

L’Ajuntament de Cambrils ha mostrat el seu malestar per la zona de la zona blava que ha posat en marxa l’Ajuntament de Vinyols i els Arcs al barri de la Fontcoberta, al límit amb el terme municipal de Cambrils i molt propera a serveis municipals, sanitaris i d’ensenyament.

El consistori cambrilenc assegura que la regulació d’estacionament no respon a una demanda de rotació, ja que no es tracta d’una àrea amb densitat de població i habitatges, concentració comercial o l’afluència turística intensa.

Per aquest motiu, l’Ajuntament de Cambrils ha enviat una carta al de Vinyols per demanar un estudi i replantejament de la decisió i buscar la millor solució pels interessos comuns d’ambdós municipis, donada la configuració dels termes en aquesta zona.