El “Programa 30 Plus” està subvencionat pel Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Treball. La iniciativa permetrà formar i donar feina a 20 persones en base a les necessitats reals d’ocupació de les empreses de Cambrils.

  • Categoritzat com: Comunicació Ocupació
  • Serveis associats: Ocupació

El Departament d’Ensenyament i Polítiques Actives d’Ocupació de l’Ajuntament de Cambrils inicia un any més el “Programa 30 Plus”. L’objectiu és afavorir la inserció laboral de persones de 30 anys o més amb baix nivell de formació que es trobin en situació de desocupació.

Es tracta d’un projecte innovador de formació i treball creat pel Servei  d’Ocupació de Catalunya i desenvolupat en el marc de la Conferència Sectorial de Relacions Laborals, subvencionat per la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social.

A diferència d’altres programes, el “30 Plus” pren com a punt de partida les necessitats reals de les empreses del territori. D’aquesta manera, en funció dels llocs de treball existents se seleccionen les persones més adients per ocupar les vacants i se’ls facilita la formació específica necessària per poder dur a terme correctament les tasques requerides. Alhora, el programa dóna suport a la contractació mínima de 6 mesos amb una subvenció que pot abastar fins als 9 mesos.

El programa permetrà formar i inserir 20 persones en base a les necessitats reals de les empreses de Cambrils. La quantia total de la subvenció atorgada és de 85.115 euros.

Les persones aturades i les empreses interessades en els contractes subvencionats es poden adreçar al Centre de Formació l’Estudi (avinguda Horta de Santa Maria, 14), trucar al 977307401 o escriure un correu electrònic a ens@cambrils.org.