Per garantir el bon enduriment i repòs del morter, no es podrà circular pels trams afectats durant tres setmanes

  • Categoritzat com: Comunicació Obra Pública

Aquesta setmana han començat els treballs previs de les obres de reparació parcial del paviment dels carrers Juan Sebastian El Cano i Miquel Planàs de la zona del port de Cambrils, impulsades pel Departament d’Obra Pública de l’Ajuntament.

Aquests dos carrers es van remodelar l’any 2006, juntament amb altres vies, i amb el pas del temps s’han deteriorat. Concretament, s’actuarà en tres trams malmesos, on s’han detectat peces del paviment de granet mogudes i amb juntes obertes en la zona de trànsit rodat i en especial en zones de gir.

La primera actuació es portarà a terme al carrer Juan Sebastian el Cano, entre els carrers Pau Casals i Miquel Planàs i, posteriorment es repararà la cantonada del carrer Miquel Planàs amb Lepant. D’altra banda, en els propers mesos, també s’arranjarà el paviment de la cantonada del carrer Miquel Planàs amb Narcís Monturiol.

Les obres consistiran en l’extreure el paviment granític actual, netejar les peces, treure la capa de morter, rebaixar la solera de formigó, col·locar les llambordes noves amb el seu respectiu morter i col·locar les peces recuperades per delimitar la zona arranjada.

Finalment, la reparació s’haurà de deixar reposar durant tres setmanes  per garantir el bon enduriment del morter. Per això, el trànsit rodat no podrà circular pels trams afectats i els vianants hauran de passar pel lateral del carrer, seguint la senyalització corresponent.

Les obres, amb un termini d’execució de 15 dies, s’han adjudicat per un import de 31.554,54 euros (més IVA).