El consistori i la delegació del Baix Camp de la patronal signen un conveni per desenvolupar activitats i jornades de foment de les pimes locals. La iniciativa s’alinea amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides.

  • Categoritzat com: Comunicació Promoció Econòmica

L’Ajuntament de Cambrils i PIMEC Baix Camp han acordat fomentar l’emprenedoria i la competitivitat empresarial de la ciutat, en un exemple de col·laboració publico-privada en benefici del teixit productiu local, a través de la signatura d’un conveni de col·laboració. Ambdues entitats es comprometen així a desenvolupar activitats i jornades de foment i millora de l’activitat de les pimes locals, tot alineant-se amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides.

La rúbrica de l’acord, que ha tingut lloc a la Torre del Llimo - Centre de promoció econòmica de Cambrils i espai de coworking i allotjament d’empreses, ha anar a càrrec de l’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, el regidor de Promoció Econòmica, Juan Carlos Romera, i el president de PIMEC Baix Camp, Gerard Pagès.

Els membres de l’Ajuntament de Cambrils han explicat que, a través de la regidoria de Promoció Econòmica, aquesta col·laboració amb la patronal ajudarà a fomentar l’emprenedoria mitjançant el servei municipal Cambrils Emprèn. “Donem suport al talent de les persones i al teixit empresarial, fent una difusió de l’esperit emprenedor i de la cultura d’empresa, fomentant la creació de l’activitat econòmica i el suport a la consolidació de la microempresa i dels autònoms”, ha explicat l’alcalde.

Per part seva, Gerard Pagès ha traslladat als membres del consistori les inquietuds i les necessitats de les pimes del territori, i ha destacat la importància de millorar infraestructures com les ferroviàries, les carreteres, i l’Aeroport per facilitar la connectivitat i la mobilitat de persones i mercaderies, així com per impulsar l’activitat turística i comercial. Així mateix, ha posat de manifest la necessitat de potenciar el polígon industrial Belianes, tot agraint les accions en aquest sentit per part de l’Ajuntament. Finalment, ha posat en valor els serveis de suport per a la millora de la competitivitat a l’hora d’acompanyar, assessorar, i formar al teixit productiu amb solucions per a totes les àrees de l’empresa, tal com preveu el conveni signat.