L’alcaldessa Camí Mendoza els ha rebut aquest migdia al Saló de Plens de l’Ajuntament i els ha agraït els serveis prestats durant tots aquest anys. A l’acte hi ha assistit diversos regidors i regidores del consistori, personal municipal, familiars i amistats.

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, ha presidit avui l’acte d’homenatge als 12 treballadors i treballadores municipals que s’han jubilat o es jubilaran durant aquest 2019. L’acte ha comptat amb la presència de la majoria de regidors i regidores del consistori, companys i companyes de feina, familiars i amistats que han volgut acompanyar als protagonistes en aquest dia tan especial.

Les persones homenatjades han estat Paco Rebollo (que va entrar a l’Ajuntament el 1980 i ha treballat principalment a la Policia Local), Josep Maria Joan (1981, Policia Local), Jose Antonio Aguilar (1981, diferent àrees), Esther Mas  (1982, Policia Local), Josep Maria Rubio  (1984, Activitats i Gestió Tributària), Josep Ramon Puig (1987, Serveis i Platges), Margarita Campo (1991, Estudis Econòmics), Josep Maria Valls (1992, secretari), Alberto Viñes (1992, interventor), Josep Maria Vallès (1996, Obra Pública i regidor), Pep Martorell (2000, Palau d’Esports) i Hilario Merino (2004, Brigada).

En els parlaments, l’alcaldessa els ha agraït els serveis prestats durant tots els anys que han treballat al consistori i ha tingut paraules per cadascun d’ells sobre els aspectes més rellevants de la seva vessant professional i personal. Totes les persones homenatjades han rebut com a obsequi un llibre i una escultura del la Torre del Port amb una placa commemorativa.