El consistori se suma al dol oficial de 10 dies decretat pels governs de l’Estat i de la Generalitat. L’alcaldessa de Cambrils ha llegit un manifest en la trobada virtual, que ha comptat amb la participació d’una quarantena de persones.

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia

L’Ajuntament de Cambrils ha convocat avui a personal polític i tècnic a fer un minut de silenci per les víctimes de la Covid-19. La trobada virtual s’ha fet avui a les 12 hores a través de la plataforma Microsoft Teams.

Abans del minut de silenci, que ha reunit una quarantena de persones, l’alcaldessa de Cambrils s’ha dirigit a les persones assistents amb un parlament sobre les conseqüències d'una crisi sanitària sense precedents generada per una pandèmia a escala mundial i amb uns efectes devastadors.

L’alcaldessa ha volgut compartir la tristesa per totes les persones que han perdut la vida i el dolor de les famílies i amistats que ni tan sols han pogut acomiadar-los ni acompanyar-los en els darrers moments de la seva vida.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Cambrils se suma al dol oficial de 10 dies decretat ahir pels governs de l’Estat i la Generalitat per manifestar el seu condol per les víctimes de la pandèmia i acompanyar en aquests moments a les seves famílies.