La festa organitzada pel Departament de Joventut tindrà lloc a la sala de concerts avui divendres, 21 de juny, a les 20 hores. La Tribu Discomobil Show amb el dj i speaker Alex Muguiro punxarà música per a tots els gustos.

  • Categoritzat com: Comunicació Joventut

El Departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils ha organitzat una festa de final de curs per a tots i totes les joves de 12 a 20 anys del municipi. La festa tindrà lloc a la sala de concerts de l’Ateneu Juvenil avui divendres, 21 de juny, a les 20 hores (obertura de portes a les 19:30 hores).

La celebració comptarà amb La Tribu Discomobil Show, amb el DJ i speaker Alex Muguiro, que punxarà música per a tots els gustos i de tots els estils. A més, hi hauran regals lluminosos, samarretes, regals inflables, confetti i maquilladors professionals amb maquillatge fluor.

L’entrada serà gratuïta i la barra correrà a càrrec de joves corresponsals. A banda de refrescs, s’oferirà opció de còctels saludables, que els i les mateixes joves prepararan durant la nit.

La festa de final de curs acadèmic és una acció prevista en el programa de dinamització dels instituts del Pla Municipal de Cambrils 2017-2020. Es tracta d’una celebració per als estudiants de secundària, que combina la part més lúdica, amb la promoció del contacte i intercanvi entre alumnes de diferents centres, la co-gestió per part dels corresponsals de la barra sense alcohol i l’elaboració de cocktails saludables.

La festa posa el punt i final al curs i a tot un treball de dinamització a l’institut amb les accions com Joventut a l’Insti (punt d’informació al pati un dia al mes), Agents de Salut i els Corresponsals Joves. Aquesta és la primera vegada que se celebra una festa de final de curs oberta a tot l’alumnat dels instituts, després de l’exitosa experiència de l’any passat de la festa dels corresponsals joves.

Si ets jove, ets a Cambrils, vols ballar i celebrar el final de curs i l’entrada a l’estiu, no et perdis la festa d’avui a l’Ateneu Juvenil!