La plaça va quedar deserta i s’ha tornat a convocar amb algunes variacions a les bases específiques. Les persones interessades poden presentar les instàncies fins el proper 24 de desembre.

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia

L’Ajuntament de Cambrils ha tornat a convocar la plaça de director o directora de Ràdio Cambrils. La provisió d’aquesta plaça, que havia quedat deserta en una primera convocatòria oberta el passat mes de setembre, és un dels passos més importants per poder reobrir l’emissora municipal durant els propers mesos.

Les noves bases específiques incorporen algunes novetats, seguint les recomanacions del Consell consultiu, assessor i de control de la ràdio, format per professionals, representants d’entitats cambrilenques i polítics de l’Ajuntament de Cambrils. El termini per presentar les instàncies comença avui, 5 de desembre, i finalitza el proper 24 de desembre.

Les persones aspirants a director/a de Ràdio Cambrils han de presentar una memòria que haurà de definir la seva proposta sobre el model de provisió de continguts i d'accés als mateixos i el model per potenciar la interactivitat i participació de la ciutadania i les entitats. Aquesta memòria haurà d’anar acompanyada d’un annex amb una proposta de programació.

Els candidats i candidates a director/a hauran de tenir un títol superior universitari en l’àmbit de la comunicació i una experiència demostrable mínima de 3 anys en mitjans de comunicació. Com a mèrit, es valorarà la formació en xarxes socials i ràdio online, així com els coneixements en gestió de mitjans de comunicació, coordinació d’equips de treball; redacció, imatge i so; publicitat; edició de programes de ràdio, i tècniques d’expressió oral i escrita. Les bases de la plaça de director/a es poden consultar en aquest enllaç.