Isabel Vinardell & Isabelle Laudenbach presentaran “A soles” el 13 de desembre i Txema Màgic actuarà el 20 de desembre. Properament també es fixarà una nova data pel concert inaugural de la Mostra de Jazz i Blues. La programació prevista a partir del 24 de novembre es mantindrà si no hi ha noves restriccions.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

El Departament de Cultura de l’Ajuntament de  Cambrils ha ajornat dos concerts i un espectacle teatral a causa de la pròrroga de deu dies més de les restriccions que afecten als equipaments culturals. La programació a partir del 24 de novembre es manté a l’espera de noves instruccions del Procicat.

Les activitats ajornades són els espectacles d’Isabel Vinardell & Isabelle Laudenbach i Txema Màgic previstos per aquest diumenge 15 de novembre i el concert inaugural de la Mostra de Jazz i Blues que havia de tenir lloc a la Cripta de l’Ermita el diumenge 22 de novembre.

Isabel Vinardell & Isabelle Laudenbach presentaran el seu nou disc “A solas” amb un espectacle de veu, ball i guitarra espanyola el diumenge 13 de desembre a les 19:30 hores a la Cripta de l’Ermita. L’actuació, inclosa al cicle de la Cripta de l’Ermita i al Festival Accents, s’emmarca en l’especial "Som flamencs". Les entrades es poden comprar al preu de 10 euros al web www.entradium.com.

Txema Màgic actuarà el 20 de desembre a les 12 hores a la Vil·la Romana de la Llosa. L’espectacle “Txema, the postcard”, que barreja mim, clown i màgia, tancava la programació “Diumenges al Teatre” el passat mes de març i aquesta ja és la segona vegada que s’ha d’ajornar. L'entrada és gratuïta amb reserva al Centre Cultural al correu electrònic cco@cambrils.org o per telèfon al 977369060 (cal identificar-se amb nom, cognoms i número de telèfon).

Per altra banda, properament s’anunciarà la nova data del concert de Manel Fortià Trio feat. Marco  Mezquida. La està liderada pel contrabaixista català Manel Fortià, que tornava al festival després d’uns anys a Nova York, i compta amb el pianista Marco Mezquida, que destaca per la seva gran trajectòria individual i també acompanyant a artistes com Chicuelo o Sílvia Pérez Cruz.