L'objectiu és dotar de liquiditat a autònoms i empreses per salvar els màxims llocs de treball

  • Categoritzat com: Comunicació Hisenda

L'Ajuntament de Cambrils ha executat el pagament de factures a proveïdors per un import total de 2.196.153,35 des que va començar el confinament. L'agilització dels pagaments és una de les mesures econòmiques extraordinàries acordades per l'equip de govern el passat divendres per pal·liar els efectes de la crisi sanitària sobre la ciutadania, els autònoms, el petit comerç i les empreses.

L'objectiu d'escurçar els terminis de pagament és dotar de liquiditat els proveïdors el més aviat possible, especialment en els casos d'autònoms i petites i mitjanes empreses, perquè puguin afrontar millor la situació, mantenir l'activitat i salvar llocs de treball. L'Ajuntament continua treballant per accelerar els tràmits el màxim passible i avançar més pagaments durant la setmana que ve.

El regidor d’Hisenda, Jaume Gila, ha explicat que, tal com ja es va anunciar, s’ha pres aquesta mesura per facilitar que les empreses puguin disposar de tresoreria per atendre les seves obligacions. «Com a Ajuntament estem al costat d’empreses i ciutadans i continuarem posant totes les eines per què aquest confinament afecti el mínim possible», ha assegurat.