Els dies 10, 12, 17 i 19 els participants aprendran a fer bosses, espelmes de ciments, sabatilles de feltre i cakepops

  • Categoritzat com: Comunicació Joventut

El Departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils ha organitzat quatre tallers de Nadal per incentivar la creativitat i l’autorealització entre els joves. Les sessions formen part del programa juvenil d’activitats formatives i lúdiques L’Estenedor, que va néixer el 2011 per recollir propostes de serveis de l’Ateneu Juvenil, d’entitats i grups de joves i el grup de corresponsals dels instituts.

Els participants aprendran a crear els seus propis regals de Nadal amb l’ajuda de les talleristes de Lolo & Kids els dimarts i dijous d’aquesta setmana i la propera de 18.30 a 20.30 hores. La nova activitat començarà demà dimarts, 10 de desembre, amb el primer taller, que consistirà en la fabricació d’una bossa personalitzada. El 12 de desembre els assistents faran unes espelmes de ciment i el 17 de desembre posaran fil a l’agulla per poder regalar unes sabatilles de feltre. De l’últim taller, el 19 de desembre, en sortiran uns cakepops molt originals.

Els tallers tenen un preu simbòlic de 3 euros cadascun i inclouen el material. Estan pensats a joves de 14 a 30 anys, però no hi haurà restricció edat.

L’objectiu és motivar els joves i donar valor al concepte “Do it yourself”, de saber fer les coses per un mateix amb pocs recursos, un dels quatre eixos de L’Estenedor.