La iniciativa pretén promoure espais de comunicació i informació amb missatges creats pels mateixos joves per donar-se suport mutu

  • Categoritzat com: Comunicació Joventut

El Departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils posarà en marxa dos projectes perquè els joves comparteixin experiències i es donin suport mutu.

En primer lloc, el gener s’engegarà una nou espai al canal Youtube de Joventut, adreçat als joves des dels propis joves de Cambrils. L’objectiu del projecte és promoure espais de comunicació i informació als joves des de les pròpies experiències personals.

El contingut ve de la mà dels propis joves i s’adreça a la resta de joves, des del seu propi llenguatge, amb un to col·loquial i proper. El nou espai s’anunciarà aquest desembre amb 12 entrevistes personals a joves a qui s’han formulat les mateixes preguntes. El contingut s’anirà desvetllant mes a mes amb diferents publicacions al canal de Youtube i s’amplificarà la seva repercussió a través de diferents xarxes socials.

El Departament de Joventut agraeix molt especialment la col·laboració dels i les joves que han fet possible aquest projecte: Cristian Boris, Aleix rom, Xavi Capilla, Albert Recasens, Roxy Stan, Dafne Gomez, Laura Gonzalez, Roger Solà, Ruben Nogales, Anna Martin, Albert Fortuny,  Fran Rodríguez, Javi Díaz i a Sinestèsic que els ha ajudat en el procés creatiu.

Per altra banda, el 2018 es desplegarà el projecte “Joves Informen”, que consistirà en l’obertura d’un canal per a la formulació de consultes de forma pública, de manera que els joves puguin resoldre els seus dubtes a través de l’experiència personal d’altres joves. Així els joves es podran donar suport mutu en temes com informacions sobre sortides formatives, viatges o tramitacions diverses, entre altres.

Les dues iniciatives es desenvoluparan a partir del 2018 i s’emmarquen en el Pla Municipal de Joventut 2017-2020.