Les persones interessades ja poden fer la inscripció online a través de la nova web del departament www.joventutcambrils.cat. Continuen a distància les sessions d’Endolla’t i Acadèmia que ja s’oferien de forma presencial abans del confinament.

  • Categoritzat com: Comunicació Joventut

El Departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils ha posat en marxa el servei d’acompanyament emocional online per a joves "Joventut t'acompanya, si vols". El nou servei anirà a càrrec de la mateixa experta que ja està portant a terme els programes Akadèmia i Endolla’t.

Les sessions es realitzaran en grups d’entre 4 o 5 joves a través d’Internet durant una hora, en la franja matinal de 10 a 13h. Les hores concretes de les sessions grupals es donaran a mesura que es vagin configurant els grups.

Per poder tenir accés l’acompanyament emocional cal fer la inscripció a través del nou web de joventut: www.joventutcambrils.cat. Tindran prioritat les inscripcions de persones joves d’entre 12 i 25 anys empadronades a Cambrils i que no formin part de cap programa emocional. En funció de la demanda i disponibilitat d’hores es donarà opció a la resta de persones interessades.

La regidora de Joventut, Natàlia Pleguezuelos, explica que han decidit oferir aquest nou servei perquè el moment demana mesures d’acompanyament més excepcionals que mai.

D’altra banda, davant les restriccions que suposa la crisi sanitària, des del Departament de Joventut es va valorar la importància de poder seguir oferint les sessions dels programes Endolla’t (12 a 17 anys) i Acakadèmia (18 a 23 anys) en versió online als grups de joves que ja les estaven realitzant aquesta formació emocional de manera presencial abans del confinament. La sessions es van reemprendre la setmana passada i han tingut una molt bona acollida entre les persones participants.

 

Totes aquestes accions s’emmarquen dins del programa de salut jove del Pla Municipal de Joventut 2017-2020, que té com a missió principal empoderar el jovent cambrilenc. Al llarg de l’any el programa preveu diferents accions que giren entorn de l’acompanyament i formació de joves, entre les quals també hi ha el Punt de Salut de l’Ateneu dels dimarts a la tarda i la formació d’Agents de Salut joves.

Nou web

Aquesta setmana Joventut ha estrenat un nou web amb informació sobre tots els serveis que ofereix el departament, tant els que s’han posat en marxa durant aquests dies de confinament com els que es porten a terme habitualment de manera presencial i que es recuperaran tan aviat sigui possible.

El principal objectiu del nou web de joventut és que tan sols amb dos clicks es pugui trobar la informació que es busca. El web té un menú dinàmic que s’estructura en quatre apartats: vull saber, vull fer, vull anar i vull descomptes. Dins de cada apartat hi ha diferent articles amb la seva informació corresponent i amb l’opció de tenir informació més detallada de cadascuna.

Una de les novetats a destacar és que es podran fer gestions online a través de la pàgina. Entre les gestions que es podran fer una vegada acabi el confinament hi ha la reserva d’espais de l’Ateneu o les inscripcions online a les diferents activitats i/o projectes que s’ofereixen des de Joventut. En aquest moment no estan actives perquè ens #quedemacasa i no sabem quin dia tornarem a la normalitat.

El departament manté el contacte directe amb les persones usuàries a través del correu joventut@cambrils.org i el perfil d’Instagram.