L’acte se celebrarà avui 7 de març a les 20 hores a l’Espai El Pati (carrer Sant Plàcid 18-20). L’artista s’expressa en una selecció de 27 obres de diferents ciutats del món.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

L’artista Josep Martínez Cano inaugurarà avui, 7 de març, a les 20 hores, l’exposició d’aquarel·les “Sensibilitat” a l’Espai  El Pati del Centre Cultural de Cambrils (carrer Sant Plàcid 18-20). La mostra es podrà visitar de dilluns a divendres en horari de 15 a 22 hores fins el 5 d’abril.

L’exposició recull 27 obres que plasmen, amb pigments i aigua, paisatges i carrers de diferents indrets de França, Anglaterra, Argentina, Escòcia, Rússia, Itàlia, República Txeca, Suïssa, Nova York o Catalunya.

Josep Martínez va néixer a Barcelona l’any 1950 i als 10 anys se’n va anar a viure a Zúrich (Suïssa). Es va llicenciar en enginyeria civil i va treballar en una multinacional durant 30 anys. A principis de segle va tornar a Catalunya buscant el mar i una temperatura agradable. L’artista, establert a l’Hospitalet de l’Infant, ja havia exposat la seva obra a Suïssa però aquesta és la primera vegada que inaugura una mostra a Catalunya.