Més de 1.500 participants han pres part a la prova que ha tingut com a guanyadors en els 10 quilòmetres a Miki Solé i Gemma Bonjorn

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Cambrils Esport

José Manuel Vieitio, en categoria masculina, i Sílvia Segura, en la femenina, han estat els vencedors absoluts de la Mitja Marató de Cambrils, que s’ha disputat aquest matí. Més de 1.500 participants han pres part en una prova marcada per l’excel·lent climatologia i una temperatura molt agradable que, conjuntament amb un recorregut completament pla, ha ajudat a bona part dels inscrits a millorar en molts casos la seva marca personal.

El bon nombre de cambrilencs que s’han acostat  a donar ànims als atletes durant el recorregut, que discorria en paral·lel de la façana marítima, i les disfresses que duien alguns dels inscrits aprofitant la coincidència amb Carnaval, ha convertit en encara més festiva aquesta jornada atlètica.

A la cursa dels 21 quilòmetres, després d’un frec a frec constant a la segona volta amb el seu perseguidor, Vieito (Atletismo Sar Vermú Petroni) s’ha imposat amb un crono de 1 hora, 10 minuts i 42 segons. A només 25 segons, ha entrat Juan Pedro Mora (I run with Leiva), i s’ha adjudicat la segona plaça amb un temps de 1.11.07 h. El tercer ha estat Lahcen Semlali amb 1.12.13 h.

La vencedora de la prova femenina de la Mitja Marató ha estat Sílvia Segura (Club Atletisme Les Tortugues de la Garriga). Ha parat el crono en 1 hora, 23 minuts i 6 segons després de fer bona part de la cursa en solitari. La segona, molt distanciada, ha estat Yveth Camus, amb 1.30.11 h., i la tercera la tarragonina Estefanía Guinovart (Club Atletisme Runners Tarragona), amb 1.32.24 h.

Pel que fa a la cursa dels 10 quilòmetres, Miki Solé (Inverse Team) ha guanyat amb 32 minuts i 54 segons per davant de Luis Garcia (Athletic Track Bikila Tarragona), segon amb 33.02 minuts. El tercer ha estat Lluisma Mas (CA Runners Tarragona) amb 33.24 minuts.

A la cursa femenina dels 10 kms. la guanyadora ha estat Gemma Bonjorn amb 40 minuts i 20 segons, que ha estat acompanyada al podi per Eva Martinmoreno (Bikila Girona), segona amb 41.25 minuts, i la tarragonina Anahí Herrera, tercera amb 41.39.

En paral·lel a les curses atlètiques –també n’hi ha hagut per als més petits- s’ha disputat a més a més una prova de 10 quilòmetres de patinatge de velocitat que han tingut com guanyadors a Oscar Garrido (Club Patí Cobra el Prat) en categoria masculina (19.15 minuts) i a Leiza Jimenez (Club Patí Fènix) en la femenina (19.41 min.)

La Mitja Marató de Cambrils ha tingut també moments emotius amb la presència de dues cadires solidàries del projecte d’integració 'Xq No Alex?', que han dut fins a la meta un grup d’atletes voluntaris.

Podeu descarregar imatges de la cursa en el següent enllaç:

https://we.tl/1L7PyJpidI (Autor: Miquel Morcillo/Elperfilbueno)

Imatge 1: Moments previs a la sortida.

Imatge 2 :Instants posteriors a la sortida

Imatge 3: La cursa al seu pas per la façana marítima de Cambrils.

Imatge 4 :La cursa al seu pas per la façana marítima de Cambrils.

Imatge 5 :Miki Solé liderant la cursa en solitari.

Imatge 6 :Miki Solé (10k) creuant la línea de meta.

Imatge 7 :Pòdium cursa 10k

Imatge 8 :Pòdium mitja marató.

Imatge 9 :Els corredors descansant després d’entrar a meta.