Les distincions seran atorgades en un acte institucional el proper divendres 11 de desembre, a les 20 hores, al Saló de Plens de l’Ajuntament de Cambrils

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia

El darrer Ple Municipal Ordinari de l’Ajuntament de Cambrils va aprovar, per unanimitat, atorgar les distincions honorífiques als restauradors Joan Bosch i Diego Campos, propietaris dels restaurants Can Bosch i Rincón de Diego, respectivament, tots dos distingits amb una estrella Michelin. La corporació va decidir atorgar aquestes distincions per ser xefs de reconegut prestigi, símbols de la cuina cambrilenca i catalana i per haver rebut nombrosos premis i distincions internacionals.

A més, els 21 regidors que conformen el Ple també van decidir atorgar la distinció honorífica a l’ex ciclista Jordi Mariné per la seva trajectòria esportiva en el món del ciclisme, amb fites tant destacables com la seva participació als Jocs Olímpics de Tòquio de 1974. Finalment, la darrera distinció ha estat atorgada a la Cooperativa Agrícola de Cambrils pel reconeixement nacional i internacional que ha rebut en diverses ocasions el seu oli d’oliva verge extra D.O. Siurana, molt preuat també en l’àmbit de la restauració i utilitzat en diversos restaurants amb estrella Michelin.

Les distincions seran lliurades en un acte institucional el proper divendres 11 de desembre, a les 20 hores, al Saló de Plens de l’Ajuntament de Cambrils.