• Categoritzat com: Comunicació Alcaldia

L'Ajuntament de Cambrils ha estat l'escenari del lliurament de les Mencions Honorífiques de Cambrils que enguany han estat per:

- Joan Bosch i Font, xef i propietari de Restaurant Can Bosch, pel reconeixement internacional de la seva cuina i per mantenir l'estrella Michelin.

- Diego Campos Muñoz, xef i propietario del Restaurant Rincón de Diego, pel reconeixement internacional de la seva cuina i per mantenir l'estrella Michelin.

- Jordi Mariné Tarés per la seva trajectòria esportiva professional en el ciclisme, que el va portar, entre moltes altres gestes esportives, a partiipar dels Jocs Olímpics de Tòquio, l'any 1964.

- La Cooperativa Agrícola de Cambrils i el seu oli D.O. Siurana per ser un referent de qualitat i pels nombrosos premis nacionals i internacionals assolits.

L'acte de lliurament dels guardons tenia lloc aquest divendres 11 de desembre a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Cambrils. Un acte institucional en el que l'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, va destacar que "el fet que avui puguem lliurar aquests reconeixements demostra que Cambrils és bressol de grans figures que, durant tots els temps, han pregonat el nom del nostre municipi i el saber fer de la nostra gent arreu del món. Tots ells, amb la resta de ciutadans anònims que dia a dia aporten la seva creativitat en diferents àmbits, fan gran el nostre municipi. I no seríem aquest gran poble que som i que esperem continuar sent si no ens prenguéssim uns minuts en reconèixer aquesta feina ben feta per part de tots ells i a encoratjar-nos tots plegats a seguir treballant en aquesta línia."

Les Distincions Honorifiques es van aprovar per unanimitat pel Ple de l'Ajuntament de Cambrils el passat 24 de novembre.