L’alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau, ha fet el lliurament avui de l’oli sobre tela “Mirant el mar” L’Ajuntament contribueix amb 150 euros per pagar el cost de l’obra seleccionada

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

Jaume Vernet, guanyador del sorteig del programa Tallers Oberts de Cambrils, ha rebut avui el quadre “Mirant el mar” de Laura Mestres, un oli sobre tela de dos nens d’esquena contemplant les onades.

El lliurament ha tingut lloc aquest migdia a l’Ajuntament amb la participació de l’alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau; el regidor de Cultura, Francesc Garriga, el guanyador i l’autora de l’obra. L’àrea de Cultura de l’Ajuntament contribueix en 150 euros, destinats a assumir part del cost de l’obra seleccionada.

250 participants al sorteig

El premi és una de les novetats d’enguany. Durant la sisena edició d’aquesta iniciativa, que va obrir onze tallers del 30 de novembre i l’1 de desembre, els 22 artistes participants van exposar una obra realitzada de forma expressa per formar part d’aquest sorteig entre tots els visitants. El guanyador resultant podia escollir l’obra de l’artista que preferís i, aquest ha sortit escollit entre 250 persones que són les que van omplir la butlleta de participació

La pintora Laura Mestres, membre del col·lectiu Cambrils Art Total, es dedica tant a la pintura a l’oli com a la pintura mixta, de motius africans, asiàtics o occidentals. El 2006 la seva obra “Rememorant els somnis” va ser seleccionada pel jurat del Premi de Pintura Vila de Cambrils.

Podeu ampliar la informació sobre Tallers Oberts amb aquesta nota de premsa.