En les properes setmanes es farà públic el nom dels grups que pujaran a l’escenari del Parc del Pinaret. Els concerts es concentraran durant la primera setmana d’agost.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

Els preparatius per celebrar la 46a edició del Festival Internacional de Música de Cambrils estan molt avançats i en les properes setmanes s’anunciarà el cartell musical, tal i com va traslladar la promotora Concert Studio als departaments d’Alcaldia, Cultura i Turisme de l’Ajuntament de Cambrils, amb els que l’empresa treballa.

La propera edició de l’esdeveniment, de referència al sud de Catalunya, es planteja amb concerts d’artistes de renom, que es concentraran durant la primera setmana d’agost, i tindran preus més econòmics que els últims anys.

El Festival Internacional de Música és un festival històric que se celebra des del 1973. És un dels més antics de Catalunya i l’únic de la seva envergadura que se segueix celebrant a la demarcació de Tarragona.

El març del 2018 l’Ajuntament de Cambrils i la promotora Concert Studio, que havia guanyat el concurs públic, van signar un conveni per a la producció, realització i organització de les edicions del 2018, 2019 i 2020.