Aquest mes de novembre han llegit, comentat i anat a veure ‘Molt soroll per no res’ de William Shakespeare

  • Categoritzat com: Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura Biblioteca

La Biblioteca Municipal de Cambrils participa enguany en l’activitat ‘Llegir el teatre’, un projecte impulsat pel Teatre Nacional de Catalunya (TNC) i el Servei de Biblioteques (SB) del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya per impulsar clubs de lectura sobre textos teatrals a les biblioteques públiques de Catalunya. La iniciativa té com a objectiu millorar la formació dels espectadors de teatre i donar suport a les biblioteques públiques de Catalunya en el desenvolupament de clubs de lectura de teatre de qualitat.

El TNC i el SB faciliten recursos per als clubs i les biblioteques gestionen el funcionament dels seus respectius clubs.

La Biblioteca de Cambrils participa al projecte amb la creació d’un nou club de lectura i amb les obres següents, incloses a la programació del TNC: Molt soroll per no res (novembre), Maria Rosa (febrer), Don Joan (abril).

Aquest mes de novembre han llegit, comentat i anat a veure la primera de les obres ‘Molt soroll per no res’ de William Shakespeare. Dimecres dia 11 els participants es van trobar per comentar l'obra i dissabte dia 14 de novembre van anar al TNC.